Nejnovější recenze ze sekce Obrazy
- Produkt byl dobrý
Nádherný drak - alebo dračica :-D
Prevedenie super, svetlo je absolútne neskutočné v spojení s "kryštálmi".
Bezpečne zabalené a upevnené polystyrenom, takže dorazilo úplne v poriadku.
Krásne spracované, môžete použiť aj priamo čajové sviečky, nemusíte len tú sviečku v poháriku ako na obrázku :)
Kočičky vyzerajú suprovo! Kupovala som ako darček, tak dúfam že sa bude páčiť, za mňa osobne ale 100 bodov.
Bezpečne zabalené a upevnené v polystyrene, dorazili ako v bavlnke :)
Roztomilí dráčci, ktorých ocení každý milovník drakov :)
Pekne spracované, farby sú tak živé ako na obrázku, len musím vymyslieť tri nové dračie mená :-D
- Spokojnosť
- Kvalitní, pěkný, cenově dostupný výrobek, rychle dodáno.
Kvalitní provedení
Splňuje požadavky.
Krásná dekorace, kterou jsem pověsila na zeď už třetí den po objednání. Jelikož jsem z Počernice, tak jsem si objednávku vyzvedávala u Vás na pobočce. Tak milé a empatické jednání už jsem dlouho nezažila. Ještě jednou moc díky a rozhodně budu všude doporučovat. P.S. škoda, že nemůžu poslat foto, jak pěkně mi srdce zdobí doma zeď.
- Kvalitní dekorace
- krásně vybroušená (jednotlivé plošky jsou ve tvaru oktagonu)
- těžká
- krásně odráží světlo
Krásný křišťál pro vyrovnání energií Feng Shui. Velká, tak jak má správně být, aby splnila svůj účel. Velmi dobře zpracována.
- ruční výroba
- obsahuje ametyst
Maličký stromeček štěstí, vhodný třeba na noční stolek do ložnice, aby podporoval klidný spánek a lásku. Stromeček je vyroben ručně z drátku a lístky jsou z ametystu. Obsahuje štítek "Stromeček štěstí" z pozlaceného materiálu.
Akorát velký andělíčěk do ruky. Moc hezký..
Anděl z růženínu je krásný a akorát do ruky. Uklidňuje mne. Jsem ráda, že jsem si ho koupila.
pro mě je to krásný obraz
- Kvalita
- Kvalita
Kvalita, rychlost
- Rychlost a ověření produktu
Mandala je nádherná.Doufám,že se bude líbit.Děkuji.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »